Påsk lov :)

Skönt med Påsklov! Iofs ska jag plugga och jobba hela lovet men jag slipper ju i alla fall vara i skolan . Har inte gjort mycket i dag, mest kollat film och tv och varit lite hundvakt :) Det funker i alla fall en dag. I morgon ska jag jobba, plugga, ta hand m tvätten och rensa i min garderob :P, haha det ska bli kul.. Kommer knappt i håg hur den kan se ut när den är städad...

Har börjat måla två hyllor som jag ska sätta upp i Köket, vita, jag hoppas ett det blir bra :), Får se om jag lyckas få upp som själv, annars får Andreas hjälpa till. Äh, han måste i alla fall mäta för det är jag oduglig på, hur jag än gör blir det inte likadant som det andra...Helt kass. Ni ska bara se mina gardin mojänger som man hänger det där bandet i.. helt sneda (och det efter att jag flyttat en krok säkert 5 centimeter så ni kan ju bara gissa hur det såg ut innan).

Det har varit en bra påsk helg med mat, godis och jobb. Men nu ska jag gå och fjäska lite för min pojkvän så kanske han masserar mig lite ;) (man kan ju alltid hoppas) ^^,

love <3

Andra Dagen...

Omg. Hur ska de klara sig där nere, fyllona. Haha började ju bra i går i alla fall. Kul att han hörde av sig, synd att det inte var under andra omstöndigheter ;) Sitter och kolla på sex and the city för att bli riktigt trött så jag somnar, så ovant att bsova ensam..:) Fixar även med låtar till på lördag :) hehe


Kolbäck i morgon :D

Har spenderat dagen med MIlle och Alexander. Vi var i badhuset och lekte tjuv och polis med han ( 5 årig kusin) citat" jag är snabb men inte smart" haha söt unge :)

Pussar

Första dagen...

I morse åkte han till varmare delar av världen. halv fem, jag har inte sovit sedan dess. Kunde helt enkelt inte. Hans fel alltihoppa ;) hehe.
Så nu ska jag sova helt själv i lägenheten för första gången, förut har han alltid kommit hem.  Lite läskigt är det, men jag är en modig flicka! så det så! Ska inte tänka på det nu iaf...

I morgon ska jag och  Mille simma, men jag ska fråga henne om vi kan ta med Alexander så då blir det väl inte så mycket simma av :) men han är så söt! Hon säger nog inte nej :)

Jag måste ladda upp mina eftermiddagar med massor att göra så att tiden går fort! hittils har jag saker att göra i morgon, fredag, lördag, söndag. Men sen då? mot kvällningen, vad ska jag göra då? Plugga? skulle ju behövas om jag säger så...aja.. Jag klara mig :)

Pussar


:)

Älskar dig Andreas!


GRATTIS MILLE OCH PETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Why?

Jaha.. planer som går i kras.. typ. Hade planerat värsta myskvällen.. laga mat tillsammans kanske dricka lita vin bara prata lite allmän, kanske i sängen som vi gjorde en gång för längesedan. Åka ner och hyra en film och köpa lite godis. Så hade jag tänkt men så blev det inte. Tur att jag förberede mig redan i morse på att det förmodligen inte skulle gå. Men jag trodde att du ville, att du kanske hade saknat lite grann att bara vara med mig och mysa med mig? Det kanske var för mycket av det förut? Jag såg fram emot i kväll...det gjorde jag. Men jag vill inte hindra  dig från någonting, för jag vet att du inte skulle hindra mig, det gör jag så bra själv. Det var bara det att jag såg fram emot det.

Pratade med madde en och en halv timme i telefon i kväll, den bruden är för king. Så är det bara.



RSS 2.0