Jullov :)

Äntligen, eller snart iaf, ska jobba idag, i morgon och på söndag sen får jag jullov på riktigt! Ska bli så otroligt skönt!!
Hade planerat att baka pepparkakor i dag, men det får nog bli i kväll efter jobbet, iaf om jag ska hinna in till Stan med mamma. Har lite kvar att handla, julpapper och något att ha på mig på jul eller nyår kanske en julklapp med. Andreas ska ändå bort i kväll, så då måste jag sysselsätta mig med någonting ju. Så jag har planerat en filmkväll och pepparkaks bak :) Ska göra pepparkakor med och utan glasyr och med godis.  Måste även köpa en liten julblommegrej till Mormor och Morfar!  Jag känner mig så skyldig nu när jag inte skickat julkort! Alla andra har varit så duktiga och gjort det :(, men jag får ta nya tag nästa jul eller skicka påskkort i stället :).  Nu måste jag duscha.

Hej då.

Händer... och fötter.

Jag vet faktist inte vad jag ska säga, varje gång blir jag stum, har inget att säga. Jag tycker det är svårt det är bara så. Orden fastnar i halsen på mig och jag vet att det inte är bra med det bara blir så. Det känns som om jag inte är viktig, att jag inte har något viktigt att säga. Jag hatar blickarna man får när man sagt något totalt ointressant, hur den man pratat med vänder bort huvudet och himmlar med ögonen och tänker TÖNT. Det känns så. De där dum i huvudet blickarna fick jag nog av i nian.
Men nog med självömkning, jag är en vacker självständig ung tjej i mina bästa år :) tror jag.
Det ska bli så jävla skönt med lov nu. Jag behöver det, även om jag inte jobbar hela dagara så går jag trots allt i skolan. Man blir trött av det faktist.Äckel skola. Lärare som inte fattar, och framför allt, jag som inte fattar.
Suck.
Men nu ska jag till skolan "jippie" och vara där och örsöka fixa med student mössorna. kul.
Ska sedan till Arosfortet med Idrott B :) det ska faktist bli kul!

Hej då.


IG-Barn

Jag fattar inte hur jag kunde få IG , men sånt är livet. Jag klarar mig ändå :) Frida och Bark leker med en stol... det var jag som lärde dom "stolt" .
ska handla julklappisar i morgon :) kul, men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till någon. Bara till Andreas :) det brukar ju vara svårast men nu är det lätt. Hoppas det kommer med snö tils på julafton bara. 

Peace out 

RSS 2.0