Match

Yees, 6-1 mot Norrby, var helkul att spela matchen för vi hade faktist (tro det eller ej ) ett grymmt spel!  Om bara forwardarna kan lära sig spela med backarne lite mer ;) Men nu skulle jag må bäst av en massage tror jag, men måste tvätta, vika tvätt, diksa och plocka undan, annars får jag göra det i morgon kväll efter jobbet... orka då. Jag ska ju ut i kväll, ska bli kul faktist, har ingen lust egentligen med det är då det brukar bli som roligast!
Just nu borde jag plugga, men hinner inte har typ två timmar på mig att fixa allt och sen en timme att fixa mig, på, och vad ska jag ha på mig? :O Blir nog iaf lockar i håret..


Hur orkar hon?

Jag fattar inte. Jag vill göra det här, har varit osäker länge nog och nu när jag äntligen är säker och har bestämt mig gör hon mig osäker. Visst hon vill bara väl hon är ju min mamma men ändå. Låt mig vara, låt mig ta mina egna beslut och göra mina egna misstag. Gör jag ett misstag i höst så okej, då är det gjort det finns inget jag kan göra åt saken inte hon heller. Fan. När hon började snacka om sjukgymnast programet blev jag velig igen, trots att jag vet att jag inte kommer orka plugga tre år till, jag orkar inta och vill inte. Varför kan hon inte bara nöja sig med att jag har bestämt mig och låta det vara så? Jag menar om det inte skulle gå så bra är det inte hela världen. Så irriterande, fan. låt mig bara vara, låt mig sköta mig själv. Jag klarar mig.

RSS 2.0