Onsdag

Just nu händer allt på en gång. Har fått insyn i massa saker nu och jag har insett att en del saker bara är, och kommer inte alltid vara så, även om man hoppas. hm, endast 19 år funderar jag över världens alla bekymmer och kommer inte fram till något vettigt svar mer än : Bränn upp jordhelvetet för fan.
 Har pluggat projekt arbete i dag och känner mig jätte duktig, har även haft muntligt nationellt svenska prov VG + :D  och jag har skrivit halva min litteratur uppgift. just nu funderar jag över mitt hår, varför är det så fult!?, Förut var det så lovkgit och fint, nu är det nästan rakt ju.. Var har mina locks tagit vägen? :(

 Men jag har i alla fall köpt min balklänning och den är as fin :D,  haha , måste bara höra med mamma om hu fixat min stylist ;) haha. en frå´ga bara, hur fan ska jag sminka mig?

På fredag har jag religions prov och biologi lektion sen bär det av till Gävle där jag tänkte tillbringa min helg :) Lina och anneli firar deras födelsedagar :) men först en torsdag med mycket jobb... suck.

Over and out

RSS 2.0