Äntligen är han hemma :)

Jag är jätte larvig, jag vet. Men det är så att jag saknat honom jätte mycket!

Gud vad man kan fundera mycket på olika personer när man jobbar i en butik. Gubbar och tanter som är tjuriga, vissa som är jätte gulliga. Jag menar de tjuriga, vad äter dom till frukost egentligen?. Ibland funderar man verkligen hur folk är. OM man gjort något fel så finns det dom som är trevliga och påpekar det så man kan hjälpa dom, andra är bara tjuriga och jobbiga så man har lust att skrika åt dom.

Trots att det var tråkigt att andreas var borta var det ändå bra. Nu har jag ju damsugit upp flugorna som låg på mitt golv och skräpade. Men jag antar att jag måste ta itu med mina jäkla böcker. Om jag nu ska sälja dom. Jag har ju sån himmla frånskiljelse ångest. Jag hatar att slänga/ge bort saker som jag vet har haft värde för mig. Jag spar på allt skit. tro mig, det är bara att fråga min mor.

Adjö.

Fan fan fan

Vad jag är trött!. Helt stört.  och saknar gör jag med. Jätte larvigt jag vet. Men ändå. Jag saknar Andreas otroligt mycket! hur ska jag klara mig inför den förmodliga bulgarien resan och tyskland/frankrike resan? åååh. Varför känns det som om allt hänger på mig jämt? fan.
ska sova nu.

Flugor kan överleva en natt i ett kylskåp+ en hjärn skakning. Läskigt. Det borde man pröva med människor.

:)

Pratade med Andreas i går. Dom hade det bra och där dom är är det jätte fint!
Ska gå på bio i kväll med mor och mormor min. Harry Potter, det var mormor som valde filmen. Och jag måste ha någonting att göra när Andreas är borta. Tur att jag jobbar lite iaf, annars hade jag nog blitt galen.

Jag som hade tänkt städa mitt rum i dag.. set gick inte så bra. Men jag plockade undan kartongerna iaf. Men än är det så stökigt att jag ska sova i hannas säng i natt igen. Flugorna ligger ju kvar på golvet.. kul att vakna upp mitt i natten och se två flug zombies på kudden. Nej tack säger jag bara.

Adjö.

Saknar så jag dör litegrann.

Jobb och jobb... Men det är bra :)
Fan jag är så himla mjäkig! Andreas har bara varit borta 4 dagar och jag saknar i hjäl mig. Trodde inte jag skulle göra det. Inte så mycket. längtar tills han kommer hem!
Jag vill gå på krogen!
Jag måste ringa Madelene.
Och matilda.
Dom vill gå på krogen med mig.. hoppas jag:D
Jag har ingenting att skriva i dag.
Bara att jag har två döda flugor på mitt golmv. Jag har ingen aning om hur dom dött. Mamma sa att det var damm förgiftning. Jag tror inte flugor har damm allergi. Det är och förblir ett mysterium.
jag har inte sovit i min säng på jätte länge. Det är så himmla stökigt i mitt rum att jag inte ens orkar vara där på nätterna, när jag sover.
jag är inte trött. vill hitta på någonting:)

*saknar*


Ha det fint.

"rubrik"

Det svåraste här är nog att komma på rubriker..

Torsdag är det i alla fall. JAg ska jobba till kvart över nio och Andreas ska åka och fiska i 10 dagar. Jag orkar inte jobba. Men det är ju nödvändigt. Fan! Kom just på att jag glömde min körkorts skiva hos robin när vi var i skultuna senast.. damn.
Jag måste ju börja läsa lita, det börjar bli dags snart. Och så måste jag ta några körlektioner.
så många måsten.
Tittar på Disney channel, det är Bernad och Bianca :)
Ska borsta tänderna nu.


Adjö.

Måndag?

Jag har gått omkring hela dagen och trott att det var måndag.. vilken besvikelse när jag fick reda på att det år tisdag.
Nåja jag låg iaf nyss och kollade på fantastic 4, tvåan. Helt okej men förutsägbar, som de flesta såna där filmer:)
Var ut och promenera med mor min i dag, öningskörde och DISKADE två gånger..
Jag vill flytta, till Andreas. Mamma sågade ett hål i min vägg i dag OCH jag har TAPPAT BORT MIN lady shaver, jag menar hur lätt är det på en skala? Den är stor som en liten dildo och klarblå. Det kan inte var många som gör det. Jag är ju så hårig under armarna att tillochmed andreas ligger i lä.. och då är det illa :(  var kan den vara?
Jag har letat överallt. Till och med under min säng där det bor spindlar som för övrigt är äckliga djur. Jag hade en på mitt styra i dag, märkte den efter halva vägen hem, så jag tog hans lilla nät stump och kastade han på vägen. Hoppas att den blir överkörd. Många gånger.
Jag har tänkt på skolan i dag. Helt sjukt, jag vet. Men jag längtar fan heller dit.
Jag gillar att inte ha koll på lady shavrer och dagar, och sånt har men bara inte koll på på sommarlovet :)
Men nu skajag tillbringa lite tid med min Älskling för han åker ju bort på torsdag, vad ska jag göra då i 10 dagar?
SHOPPA :D

Ha det fint!

"sommar"

Jo, Tjena.. varför skiner inte solen för?, varför är jag inte i camping och badar just nu? Vad är det här för sommar?
hmpf.. Ska börja diska.. snart, när jag orkar.
Är hos Andreas men ska åka hem till Stenis snart han är ju helt själv hemma.. Jag med för den delen, alla andra har åkt till Öland men jag ville inte följa med, orka..8-) Dessutom ska jag jobba!

Trallala innebandyn har satt i gång :D Vi hade träning i torsdags men efter som jag jobbade kunde jag inte närvara, springde elljus spåret på fredagen i stället:) vi fick tränings scheman som jag ska följa slaviskt, annars är chansen stor att jag inte får spela alls under säsongen är ju helt kass, de andra är säkert mycket bättre.

Men jag får väl kämpa på och inte ge mig så lätt:)
Hm.. och på fredag ska jag på rockabilly 30-års fest.. JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG! damn
men jag ska in till västerås på onsdag iaf :) hoppas jag hittar något då!

ha det fint!

RSS 2.0