Kul..

Sitter och sjunger singstar för mig själv "jättekul". Jag har tråkigt, är tjock och trött och jag vill festa. Jag vill dansa, bara röra mig till bra musik med lite alkohol i kroppen ;) men när fan ska jag hinna? orka leva. Haha nej men altså... vafan. Jag kan ju inte bara dra in helt själv.. och Mille är redan inne det aset ;) hihi, men hoppas att hon har kul! Det är hon verkligen värd! :D
Jag måste fan börja träna.. Ja! Nu vet ag vad jag ska underhålla mig med tilla Andreas kommer hem fårn sin sjuttielfte golfrunda den här veckan, jag ska göra ett tränings schema :D haha som jag inte kommer följa, men ändå :P Nånting att göra i alla fall:)

Adjö

Onsdag

Ledig i dag :) eller ledig och ledig, har haft fullt upp sedan tolv typ, jag har tvättat, städat, handlat, vattnat Mille och peters blommor, plockat undan på balkongen, bäddat... Ja, säg vad jag inte har gjort i dag :P.

Var ju på festival i förra veckan. Peace and Love närmar bestämt. Hade as kul. Det var stört. Trodde dock att vi med den alkoholen vi åkte iväg med skulle bli fullare än vad vi blev.  Men vi hade så jäkla ul allihop i alla fal :) Hehe men jag ska ALDRIG mer sova i tält utan kudde. Har fortfarande ont i nacken sen de där tre nätterna / mornarna.
Såg ganska bra band men inget som tiltalar mig direkt. Jag är nog ingen festival tyo men det var ul att proa på:). NEJ Jag kom just på att min påbörjade jätte bra nnovell som jag skriver i skolan är kvar på datorn där! FAN! Och dom raderar säkert allt . FAN! Den som skulle bli så bra. Attans. hm, Jag får hoppas att jag kan lösa det i höst.. kanske med hjälp av ragge.

Nej. Nu pallar jag inte mer.

Night

RSS 2.0