Lov

Ja, tråkigt lov. Men välbehövligt! I morogn ska jag åka skridskor:D ska bli as kul! har inte åkt på skit länge. Jobbade i går. Var helt slut och sedan skulle man på träning, gick som förväntat åt helvete men jag får ta nya tag i kväll:)

jag har tråkigt lalalal, varför var inte madelene hemma så jag kunde prata med henne, nu måste jag vänta
tills hon kommer hem. Vi ska ju åka skridskor i morgon allihoppa utan Johan. Svikers.
Hoppas att alla kn vara med, annars blir det bara bark och jag ^^.

Men så länge jag får åka är jag glad:D!'
Over and out.

Älskar

MItt huvud sprängs snart i bitar. Fuckin jävla vägverks hemsida som inte har någopn bra information, vart fan bokar jag halkan någonstans? Bajs.
Home alone (förutom Stenis :)) Karln är och spelar tv spel:P

Jag älskar ditt sätt att smeka bort håret från min kind
Älskar när du ler mot mig och kysser mig med dina mjuka läppar
Jag älskar att rufsa om i ditt hår och snuffsa i din halsgrop.
Jag älskar De vackra orden du viskar i mitt öra inan vi somnar tilsammans
Älskar när du kramar mig, jag känner mig trygg i din famn
Det finns ingen annan som du ! <3

Älskar dig


Rådjur och sköldpaddor?

Jag tyckte min liknelse var bra. Ingen annan. Jag ville bara påvisa att jag tycker att om jag blir byggingenjör utan att ha varit snickare innan är det som att jag skulle bli chef över rådjuren efter att bara varit det över sköldpaddor. Mobbat, jag vet men jag ville visa mina kära kompisar hur jag tänkte och slog till med något drastiskt. som tur är vill jag inte bli sån där ingenjör längre. Ove har skrämt mig med all fysik.

Jag förstår inte varför lärare sammlar i hopp allt innan ett lov så man måste plugga arslet av sig? Kan de inte bara försöka jämna ut saker och ting? Nej, det blir väl för lätt eller något. Vi måste ju ha något att göra på vår fritid, annat än det vi redan måste hinna med som körkort, träningar, umgås. Det finns andra saker i livet än skolan så är det bara. En eloge till Madelene Sahlander som förstår detta exemplariskt.

Men om jag inte ska bli något smart, vad ska jag bli då? Sjukgymnast? Är det kul det vet jag inte. Jag vet inte riktigt vad en sådan gör. Lärare? nej usch vad tråkigt. Kanske svenska... nejnejnej. Varför måste man komma på vad man vill göra nu för?. Var4för kan vi på natur inte få praktisera någonting, så att man kankse får en liten hum om vad man vill görta, vad man vill plugga vidare med. Bara för att man valt en plugglinje är det inte säkert att man vet vad man ska bli. Men det är det ingen som fattar.

Tyskland och Frankrike.

Jag Är hemma nu efter en underbar resa till tyskland och frankrike. Resan började med en l´ång buss resa ner till Trelleborg dör vi tog färjan Peter Pan ner till Tyskland där vi fortsatte med bussen till Hidelberg. I Hiedelberg fanns mycket att se och vi han med en massor. Det hidelbergska slottet, en tysk skola, en bro, lite museer och sjä'lvklart fick vi uppleva Hidelberg som stad :) Sedan bar det av till en liten by utanför stuttgart där vi gick på oktober fest. Jag äkte världens häftigaste karusell! Johan rodde jag var livrädd, men jag skrek av glädjen att hänga upp och ner nästan. Sen åkte jag, therese poch angelica flumride, då gick min nagel av ! Snyft! Fan, jag hade sparat den as länge.

Efter oktoberfest åkte vi till frankrike :D Strassbourg närmare bestämt. Där fick vi se ännu mer, En tur på en vingård med vinprovning, en fransk skola, europa parlamentet och Europa rådet. Justja, i Stuttgart var vi på Mercedes Benz museet, snacka om ett minne för livet! Så himma häftigt, det går inte att förklara! :),

Vill ni veta mer om resan och se bilder? Kantzowska .se

RSS 2.0