Prinsessa

Varför kan inte jag få vara din prinsessa som förr?
Nu är jag bara oduglig. Jag fattar inte.
Men nej, jag ska fan inte klanka ner på mig själv, jag är så jävla underbar det är bara det att du kanske glömt?
Eller så är det bara så att jag inte är din prinsessa längre?

Fan vad jag måste sluta fundera på en massa. Det är inte bra. Jag hatar när jag grubblar, jag ska in5te göra det. Det är bara onödigt. Jag vill komma bort härifrån med dig, och kansek få lite uppmärksamhet :)

Underbart..

Personalfest:D

Sitter det ihopp ens? Personalfest, Personal fest? haha ingen aning men jag ska på en i kväll i alla fall:P Vi från Willys surahammar ska ha svarta/röda kläder och små djävulshorn på oss. Jag har haft panik för jag inte har nån svart klänning men så hel plötsligt i morse öppnade jag min garderob och vad tror ni jag hittade? jo, min svarta klänning :D JIppi^^. Tänk att jag hade glömt bort den.. kanvara för min oreda jag har i garderoben. Jag vägrar nästan byta kläder för att slippa titta in klädmonstret kan ju anfalla och äta up mig. Men nu har jag hittat något att ha på ig i alla fallmen jag skulle hellst vilja ha min a nya jeans och mitt svarta halterneck linne men alla andra ska ha klänning... Hm, svårt val vi får se vad som passar bäst :)

I går lekte jag med LIna :D det var så längesedan vi träffades! Vi gick till MIlle och där vara bara Pelet och Fabian hemma för mille hade fått probölem med bilen på gatan bakom huset där de bor. Typiskt Mille, det är bara hon som råkar ut för sånt! Men vi hade i alla fall en jätte kul kväll med Skippo och massa skit prat :D som förr i tiden ( fast då satt vi på golvet i Evelinas rum på hennes överkast och spelade).

Nej, nu ska jag duscha och bestämma om jag ska locka håret eller platta och så måpste jag bestämma vilka kläder jag ska ha.. Jeans eller klänning..:)

dålig

just nu känner jag mig så fruktansvärt dålig. På allt. Jag kan inte laga mat, jag städar aldrig, tvättar väldigt sällan och jag är en disträ slarv maja. fan. Varför är jag inge bra på någonting för? jag fattar aldrig någonting, duger inte till något, jag kan ju inte ens tapetsera eller måla för jag är ju tydligen tjej. Så vafan gör man då`? när man är tjock, eller har i allafall lite kärlekshandag man vill bli av med och är totalt oduglig på allt som har med hemmet att göra?Det här är inget självömkande utan bara ett konstaterande.
Men ibland skulle det inte skada amed lite berömm när jag står vid spisen, eller städat och gjort allt som jag hatar och är dålig på. Jag kommer aldrig bli en bra hemma fru. så är det bara.

Och föresten vattnar jag aldrig blommorna.

Onsdag

Har jobbat hela dagen och äntligen kom andreas hem:) iofs åker han i morgon klockan 5 igen, men ändå^^ det är alltid trevligt att ha honom hemma.  Har varit ute och sprungit i dag med, jag hoppas jag vinner Milles och mitt vad.. men det går liksom inge bra på den fronten så vi får se.. Jag får väl svälta mig själv. nej, måste klä på mig äta och sova för i morgon är det en ny dag!

Grattis Obama !:D

"Willys och jag vi är goda vänner..."

japp.. skulle jobba 10.17.30 i dag men kvart över sju ringde JOnas och bad mig komma till åtta.. Så det blev 8-17.30 ganska jobbig dag men vi har i alla fall fått nya ciggarett möjänger.. , Yes, Welcome to the 21 th century willys. ( okej har ingen aning om hur århundrade stavas på engelska men ni kan ju klaga om det är fel :)) Ska hoppa in i duschen nu och krypa ner i sängen aldeles själv.. Andreas är i sthlm och jobbar, tråkigt att vara hemma själv.

inte onsdag för en gångs skull..

Har inte skrivit på as länge men nu behöver jag fan skriva av mig! Hoppades på att kunna få en lugn helg och kanske få min födelsedags present av andreas nästa helg, en weekend på färna spa (observera att jag fyllde år första april!) vi skulle ta det under hösten i stället för han tog grönt kort med sin bror. Nu är det nästan vinter och första snön har fallit har jag varit på nå spa kanske? Vi kommer aldrig kunna åka i väg, det är bara en massa andra saker som dyker upp hela tiden. Tråkigt men sant, varför är vi så upptagna att vi inte ens kan unna oss varandra?

Om dagen när du hör mig tänker jag de vackra ord jag vill säga dig
Om natten när du sover viskar jag dem i ditt öra
Jag viskar bara på natten för jag vill hålla det hemligt
Att jag älskar dig är ingen hemlighet men hur mycket är det ingen som egentligen vet
Jag vill så gärna visa dig min hemlighet, viska orden i ditt öra på dagen
Se dig i ögonen så du förstår att jag menar det
Slå mina armar runt din hals och få min kram besvarad utan en suck.
Kyssa dina läppar och få kyssen besvarad trots att jag stör dig vid datorn eller framför TV:n
Det är bara det att du inget vet hur jag känner, för jag är feg
För feg för att förklara, för feg för att viska orden om dagen
De ord jag bara vågar viska till dig på natten när du sover...

 

RSS 2.0