Onsdag

Varför är det så mycket lättare att skriva ner sina känslor och aggressioner? Varför är det så svårt att prata om dom? fan.. jag vet inte ens vad jag ska skriva..

Varför?

Varför gör jag såhär varje gång? Trode jag lärt mig men icke sa nicke... Nästa gång ska jag inte bygga upp några förväntningar.. försöka i alla fall. Jag behöver verkligen choklad nu. Har inte lust med någonting för tillfället..bara vill ha choklad och min säng. Tråkigt men javisst.. Det blir  bäst så i alla fall... 

Onsdag

Sovmorgon till halv ett. Vaknade kvart över nio, gick upp och åt frukost förberedde inför intervjun med Matilda och fixa tvättid till i morgon:).  Kom hem kvart i fem och började laga mat, Andreas kom hem och så ska den bajsen i vg på massage :P, lyllos han. Han och Niklas skulle agera försökspersoner nere på alla sinnen... så nu väntar jag bara på att han ska komma hem så att vi kan åka och handla och hämta stene. har skrivit på mitt projekt arbete, pluggat biologi och börjat fundera på vilken svensk saga jag ska översätta tillsvenska..:)

Over and out

RSS 2.0