ännu en måndag

Jo. Tänk om jag visste vad jag ville med livet. Har hittat en utbildning som verkar rolig men skulle ehöva den där extra pushen för att våga söka och våga gå den. Någon som står bakom mig och säger att jag kan klara det. Tänk om jag vågade själv men jag tror inte jag gör det. Skulle behöva tuffa till mig lite och bara våga helt själv. Men jag är ju inte helt själv. 

Måndag

Måndag igen. sitter ehmma hos Andreas mor och far, fast just nu är bara Kjell och Susanne hemma. Jeanette och Sofie har ju åkt till halmstad.. jag vill också :(
ska strax gå till mamma och rolle för att lägga om stenes bandage för mamma kunde inte så bra. sen ska jag städa i min lägenhet och sen kommer förhoppningsvis matilda med bil i kväll så vi kan åka till IKEA och köpa min byrå jag vill ha så jag kanske får ordning på mina kläder.. kanske ;) Nej, men så jag inte behöver ha handukar och sängkläder i en kartong på golvet kanske, och så villjag låna en bossmaskin av andreas så jag får upp min hatt hylla och så ska jag skruva ihop mitt nya säng bord :) Plus att jag ska hinna gymma också.. det blir nog bra :)

Over and out

...

Jag vill vara behövd.
Behöver du mig?


10 saker jag hatar just nu.

Jag hatar...

1. Att stene har gjort illa sig och att jag får sköta allt med honom och hemma för min lillebror kan integöra någonting för han är tydligen handlingsförlamad.

2.Att Andreas jobbar så sena tider i stockholm. Så tråkigt när han kommer hem och är as tött. Han kommer hem, spelar fotboll eller golfar och går och lägger sig om han ens kommer hem så tidigt att han hinner med det. Jag är och kommer alltid vara livrädd när han jobbar i sthlm och jobbar sent. Rädd för att han ska bli trött på mig. På oss.

3. Att mamma och Rolle är i Turkiet, jag vill cokså!

4. Att Mille, Peter och Fabian är i Cypern, jag vill också!

5 Att lina och Lars är i Grekland, Jag vill också!

6. Min stora feta mage.

7. Att jag inte får ova i min egen säng.

8. Att behöva vara rädd för att jag inte kommer bli något, att jag inte kommer lyckas i mitt liv.

9. Att det är så långt från mamma till gymmet. Om jag hade vart hemma hade jag varit där nu.

10. Att jag är rädd för att gråta. 

RSS 2.0